FREE POSTAGE ABOVE RM 250 WITH SPECIAL FREE GIFT WORTH RM 59
Cart 0

3 Cara Gantung Pleated Scarf supaya Pleating tetap elok

Assalamualaikum Semua!


Dah lama rasanya saya tak menulis sejak dari tahun 2016 lagi. Last time sebagai blogger di zierazain.com. Tapi kini menjadi penulis di Zeez Scarves pula Alhamdulillah....


Ramai yang DM dan PM kadang-kadang whatsapp saya bertanyakan tentang cara untuk menjaga tudung pleated ni. 


Susah ke jaga tudung pleated?

Jawapan saya YA dan TIDAK 


Ya 

jika tudung anda memang berasal dari kualiti yang tinggi dan bagus, memang tak susah pun nak jaga pleating nya. 


Tidak 

Jika tudung anda memang tidak diperbuat dari kualiti yang tinggi serta pleating yang mudah kembang walaupun baru dipakai beberapa kali


Ok lah, 

dalam artikel kali ni, saya akan kongsikan beberapa cara untuk menggantung tudung pleated supaya ia lebih mudah disusun, tidak merosakkan pleating, nampak kemas dan teratur. 


Ada 3 cara yang saya kongsikan di sini. Anda boleh lihat dalam video di bawah. 



Mudah je kan?

Janji kena rajin lah. hehe


Terima Kasih kerana membaca. Jika anda ada sebarang cadangan untuk artikel dan tips seterusnya, please let me know. 


Saya doakan anda sentisa kekal cantik sebagai seorang Muslimah yang Allah redhai. Amin Ya Rabbal Alamin.... 


Ziera Zain

Founder Zeez Scarves